Dutch Foundation for Ladakhi Nuns

ter ondersteuning van tibetaans-boeddhistische nonnen in Ladakh, India

header

Secretariaat
Bangkokdreef 207
3564SM Utrecht
Nederland | Contact

Ellen Poelen en Anneke van der Heide gaan op zondag 16 mei de Marikenloop in Nijmegen lopen. Zij zullen dan 10 km hardlopen. Dat doen ze voor een gebedsmolen voor de nonnen in Nyerma, Ladakh.

Anneke en Ellen zijn vorige jaren beiden actief geweest als vrijwilliger om HomeStay "The Taras" in Nyerma te runnen, en dat met veel plezier.

Een gebedsmolen is voor nonnen, maar ook de gewone bevolking zeer belangrijk. In de kern van grote en kleine gebedsmolens bevindt zich de duizendvoudige mantra: 'Ohm Mani Pad me Hum', een mantra die Tibetanen en Boeddhisten dus talloze keren bidden, alleen al door de molen te draaien. Bij mannenkloosters staat zo'n grote gebedsmolen vanzelfsprekend, bij nonnenkloosters tref je ze nauwelijks aan. Daar gaan Ellen en Anneke verandering in aanbrengen! Beide vrouwen gaan nu al hard aan het trainen om succesvol op de 10km te zijn!!!!

Zij hebben tenminste € 750,00 nodig voor dit goede doel, maak dus een royale donatie over naar de Dutch Foundation for Ladakhi Nuns op Rekening nummer 390100560 van DFLN, Boornbergum, met vermelding van "sponsorloop gebedsmolen".

Namens Ellen en Anneke en alle nonnen van Nyerma: heel hartelijk dank!


dechen_gebedsmolen
Gebedsmolen

Nonnen bij Stupa met Anneke
Nonnen bij Stupa met Anneke

Nonnen bij Stupa met Ellen
Nonnen bij Stupa met Ellen

We have 378 guests online