Dutch Foundation for Ladakhi Nuns

ter ondersteuning van tibetaans-boeddhistische nonnen in Ladakh, India

header

Secretariaat
Bangkokdreef 207
3564SM Utrecht
Nederland | Contact

Save the date!              

LADAKH FESTIVAL 11 FEBRUARI 2018 IN Odense Huis in ZUTPHEN

In 2018 bestaat de Dutch Foundation for Ladakhi Nuns 15 jaar en dat willen we graag samen vieren. Het thema is: Verbinding op Grote Hoogte

Het programma staat nog niet helemaal vast, maar we laten alvast ‘het topje van de ijsberg’ zien, zodat onze donateurs en vrijwilligers de datum in hun agenda kunnen schrijven.

  • Oprichtster van de DFLN Marlies Bosch toont een film die een terugblik geeft van de ontwikkelingen gedurende de afgelopen 15 jaar.
  • We krijgen speciaal bezoek. Padma Dechen, de abdis van het nonnenklooster dat wij in Nyerma bouwden, komt naar Nederland. Onze vrijwilligerscoördinator Aniek Jaartsveld interviewt Dechen.
  • Schrijfster en voorzitter van de DFLN, Myra de Rooy, geeft de powerpoint presentatie ‘Winter in Ladakh’.
  • Onze penningmeester Saskia Terschuur heeft niet alleen ervaring met geld, ze geeft een yogaworkshop.
  • Er is een doorlopend filmprogramma, met films zoals over Nyerma ‘Help de Dalai Lama komt langs’ en over de wijding van een meisje tot non in het Gephel Shadrubling klooster.
  • Een verloting met speciale prijzen vanwege ons jubileumjaar!

We hebben nog meer bijzondere plannen voor dit lustrum. Zodra het volledige programma bekend is, volgt er meer informatie en dat zal ook op onze website www.ladakhnuns.com staan.

We kijken ernaar uit om met elkaar terug te blikken, maar vooral om verder te kijken hoe we in de hooggebergtewoestijn Ladakh de nonnen kunnen blijven steunen.

 

Padma Dechen, abdis Chattnyanling klooster in Nyerma

We have 319 guests online