Dutch Foundation for Ladakhi Nuns

ter ondersteuning van tibetaans-boeddhistische nonnen in Ladakh, India

header

Secretariaat
Bangkokdreef 207
3564SM Utrecht
Nederland | Contact

OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING

Festivalbezoek Het Ladakh festival kunnen we zonder meer geslaagd noemen. Zaterdag waren er ruim dertig bezoekers, en op zondag was de opkomst werkelijk overweldigend! In het totaal zijn in het weekend ruim honderd mensen geweest.

Voor hen die erbij waren: dank voor het geduld, er was af en toe geen plaats meer om te zitten of te staan! Het geheel overtrof onze stoutste verwachtingen. Er bleek dus belangstelling genoeg voor de nonnen in Ladakh en alle lezingen. We hebben ook enorm veel sieraden, fotokaarten en voorwerpen uit Ladakh verkocht.

De locale middenstand heeft ons festival voor een groot deel gesponsord, waarbij we van wijnwinkel de Pelikaan Groningse asperges, scharrel eieren en locale aardbeien kregen voor het benefiet diner, en Albert Heijn ons krieltjes, boter en slagroom ter beschikking stelde. Slagerij Kamminga gaf heerlijke ham, van Mario bloemen kregen we dozijnen rode rozen, en andere zaken gaven ons ruimharig donaties, waarmee de onkosten van het festival meer dan gedekt waren.

Na het weekend hebben we € 2046,00 op onze girorekening kunnen storten. Dat is werkelijk een fabuleus bedrag, waarmee we in Ladakh heel veel kunnen bereiken. Het houdt in dat we dit jaar al ruim € 19.000,00 bijeen hebben gebracht voor projecten in Ladakh. Daar zijn ook giften uit Amerika en Duitsland bij, waarbij sommige giften zijn geoormerkt voor speciale projecten.

Als je ons je e-mail adres stuurt, zullen we je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. We willen eenieder van harte bedanken voor inzet, enthousiasme en bijdragen!!!

dagblad vhn  Bekijk foto’s van het festival »

FESTIVAL ELDERS IN HET LAND

Er waren mensen die helemaal uit Haarlem en Alkmaar naar ons festival kwamen. Er zijn nu plannen om het succesvolle festival te gaan herhalen op andere plaatsen in het land, zoals Gouda en Haarlem. Mensen die daaraan mee willen werken willen we van harte uitnodigen dat te laten weten!! Er is belangstelling voor, dat werd 13 en 14 mei overduidelijk!

We hebben 499 gasten online