Dutch Foundation for Ladakhi Nuns

ter ondersteuning van tibetaans-boeddhistische nonnen in Ladakh, India

header

Secretariaat
Bangkokdreef 207
3564SM Utrecht
Nederland | Contact

Opbrengst van afgelopen zomer:

Uit de brief van Henk en Ada Knol van Camping Les Matherons, die de Gephel nonnen al jaren ondersteunt bij hun projecten:

"We hebben net weer het geld van de donatiebox geteld, dit jaar hebben we 1636 euro ontvangen, een gigantisch bedrag, dit hadden we zelf niet verwacht."

Het geld is inmiddels overgemaakt naar onze bankrekening en wij hebben ervoor gezorgd dat het zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankwam.

affiche DFLN

Deze groep nonnen is bezig met de bouw van de eerste school voor hogere opleiding voor nonnen in Ladakh, er zijn een jaar geleden dertien jonge meisjes toegetreden en ze kunnen deze steun dan ook goed gebruiken!

Het geld is bedoeld voor o.a. studiedoeleinden: het bijwonen van teachings van de Dalai Lama, reiskosten voor de nonnen die ver weg studeren (Kopan, Dharamsala, Karnataka), voor onvoorziene ziektekosten (Dechen in Karnataka moest bijvoorbeeld voor klachten naar een ziekenhuis).

De bouw van het klooster zelf wordt gefinancierd door 'Father John" uit Engeland, en de nonnen krijgen daarvoor eveneens steun van de Stichting Kinderen Edu uit Nederland.

We hebben 165 gasten online