Dutch Foundation for Ladakhi Nuns

ter ondersteuning van tibetaans-boeddhistische nonnen in Ladakh, India

header

Secretariaat
Bangkokdreef 207
3564SM Utrecht
Nederland | Contact

Afgelopen week werd ik gebeld door een medewerker van Cordaid.

Ze zijn helemaal enthousiast over de aanpak van ons project. Het is gericht op zelfstandigheid, gelijkwaardigheid en komt vanuit het land zelf.

Ze gaan ons met € 12.500,00 steunen voor de bouw van de school / gemeenschaps- ruimte. Door alle hulp in het afgelopen jaar, hebben we zelf het 'matchpoint' ruim overschreden: we hebben € 19.000,00 bijeengebracht, dank zij de steun van julie allen. Met Cordaid erbij gaat er dus ruim € 31.000,00 naar Ladakh, waarvan het grootste gedeelte bestemd is voor Nyerma en het nieuw te bouwen klooster. Cordaid was heel enthousiast over de bouw van een gastenverblijf, zodat de nonnen in het klooster snel zelfredzaam zullen worden en in hun eigen onderhoud kunnen gaan voorzien. Voor de bouw daarvan kunnen we in 2007 opnieuw een project subsidie aanvragen. We gaan er voor het gemak maar van uit dat dat wordt toegezegd!! Dat houdt in dat we dat bedrag steeds zelf moeten 'matchen' maar gezien wat we dit jaar ruim voor elkaar kregen, mede dank zij de steun van o.a. RK vrouwenkloosters uit heel Nederland
(ruim € 8500!!) en Duitsland gaat dat vast steeds weer lukken.

Op 7 juni 2006 zendt de Boeddhistische Omroep een interview en verslag uit over de nonnen op radio 747.!! We waren ook op TV Noord, daar heb ik een DVD van, wie belangstelling heeft kan er een bij bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben 288 gasten online